Madkasse til børnehavebarnet

Snart forældre til to

For et par uger siden havde vi en kærestedag. Vi storhyggede alene med brunch inde i byen, masser af shopping til farmand, som trængte til nyt lækkert tøj og afsluttede dagen med et smut forbi den nye Starbucks i Aalborg.

Jeg blev kørt hjem af Martin, hvorefter han kørte ned på kontoret for at få arbejdet lidt.. Derhjemme fik jeg slappet af imens de sidste ting til “fødselstasken” og Kornelias taske (i tilfælde af at fødslen sker om natten/aftenen, så Kornelia skal hjem til min søster) blev pakket. Da Martin kom hjem igen fik vi installeret den nye isofixbase til babyautostolen og nu tror jeg faktisk vi er ved at være med i forhold til de praktiske forberedelser. Der er blevet ordnet lys på 1. salen, der er blevet fyldt lidt ekstra op i fryseren, alt i babyværelset er blevet vasket, den helt rigtige ammepude er blevet fundet og vi har fået samlet den combivogn som vi skal teste for jollyroom.dk, når lillesøster kommer.

Jeg er i dag 37+0 og kan mærke at utålmodigheden lige pludselig har indfundet sig på matriklen. Vi snakker pludselig rigtig meget om at hun snart er her, hvordan vi praktisk skal reagere når fødslen går i gang, vi prøver at forberede Kornelia og jeg er nu så langt i graviditeten at hun er “født til tiden” fra nu af. Jeg er sikker på hun har det godt derinde og har vokset sig så stor at hun kan komme, når som helst. Jeg glæder mig helt utrolig meget!

 

3 kommentarer

 • Hallo så fandt jeg da lige en fin blog, den vil jeg kikke mere på :-).
  Er det dig der bor på Skelagervej?

  Kh Camille.

  SVAR:
  Hej Camille,
  Tak for din kommentar – den er jeg glad for! Ja det er mig der bor på Skelagervej, vi er dog flyttet ned i et af rækkehusene nede ved Netto og vi elsker det! Tak fordi du vil følge med, det er jeg glad for. KH Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en skøn pudsletaske!

  SVAR:
  Tusind tak skal du have søde – jeg er også glad for at denne “kæreste-gave” kan bruges i hverdagen med lillesøster. KH Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  G L Æ D E R mig også!!!!

  SVAR:
  <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madkasse til børnehavebarnet