Skindtaske fra Royal Republiq

Lækker og sund mad fra retnemt.dk

Jeg er vild med at sidde og finde på retter til vores madplaner, da jeg synes det gør hverdagen så dejlig nem og overskuelig. Vi sparer penge og tid! Da jeg delte sidste uges madplan på instagram og på bloggen fik jeg en del reaktioner som “Jeg kan ikke overholde vores madplan”, “Hvor finder du inspiration”, “Jeg glemmer at få handlet og/eller lavet indkøbslisten rigtigt” og lignende tilbagemeldinger og spørgsmål.

Jeg vil hermed give et godt råd videre til alle der kan have problemer med at overskue familiens madplan.. altså selv at skulle lave den og få handlet ind.

Skærmbillede 2013-10-08 kl. 11.39.07

Det er så smart, da du inde på hjemmesiden kan udvælge, hvilke retter der vil være et hit hjemme hos dig, hvor mange personer det skal være til og så bliver det hele leveret hjem til din dør. Det er for fedt for den travle familie der ikke kan finde tid til at nå i supermarkedet hver dag og som gerne vil spare penge. Du bliver ikke fristet af butikkernes mange vilde tilbud på slik, kager og ting du måske ikke engang har brug for. På denne måde undgår du virkelig madspild og du står ikke og mangler noget til en bestemt ret.. Alle retterne inde på hjemmesiden er sunde og nemme at lave – de kan laves på ca. 30 minutter, hvorfor du kan bruge din tid på din familie. Bliv inspireret på retnemt.dk.

 Indlægget bringes i samarbejde med retnemt.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skindtaske fra Royal Republiq