Overnattende gæster

Kastanjedyr og andre aktiviteter i efterårsferien

Når Kornelia kommer hjem fra vuggestue i dag, skal vi hygge med de kastanjer vi var ude og finde i går på en længere gåtur, hvor vi hyggede os så meget et par timer. Det var faktisk mere svært end jeg lige havde forestillet mig, men jeg er sikker på at det er fordi der er mange mange andre end os der har haft samme idé til en forholdsvis billig efterårsaktivitet med børnene.

kastanjer

Derudover kan man for eksempel lave: perlerobotter til stikkontakterne, lav et græskarhovede, mal med fingermaling eller vandfarver på kæmpepapir på gulvet, gør rent derhjemme med børnene – lad dem få deres egen klud og spand med vand (hjælp dem bare med at vride kluden op og de vil elske det), lav jeres eget vendespil med karton+pap fra en papkasse og tegn så ens figurer eller skriv bogstaver derpå til de lidt ældre børn, lav jeres egen trylledej, skaf en stor papkasse og byg en bil, tag en tur på biblioteket, smut i skoven og se efter småkryb, kontakt en bondegård og spørg om I må komme på besøg, tag ned til en sø i nærheden og giv ænderne brød, tag på en cykeltur med madpakke eller kig bagerst på værelset og opdag nyt (gammelt) legetøj til mange timers leg..

1 kommentar

  • Søs

    Tak for gode ideer – rigtig brugbart og godt indlæg! 😉

    SVAR:
    Tak for din søde kommentar. Er glad for du kunne bruge indlægget til noget. KH Kamilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Overnattende gæster