Laks i ovnen med grønt

Overnattende gæster

Hele min svigerfamilie kommer fra Sjælland, hvorfor vi har overnattende gæster, når de er på besøg. Det er hyggeligt at være sammen på den måde og Kornelia nyder at hygge med dem fra hun står op til hun skal i seng.. Og så synes hun det er lidt sjovt at de er her, når hun vågner.

Vi er jo flyttet ind i et rækkehus i to plan, hvor værelserne er oppe ovenpå, men på pigernes værelser er der ikke plads til ekstra sovepladser , hvorfor vi i fremtiden får overnattende gæster i stuen. Det er bestemt heller ikke noget problem, da der er rigeligt plads i stuen og vores sofa er en sovesofa, men kun til én person. Derfor skal vi have fundet en ekstra madras, som kan ligge nede under vores seng når ikke den skal bruges. Det skal være en madras i god kvalitet, da vi ikke orker de der tynde slaskede nogle eller én der føles som en luftmadras. Jeg kan tydeligt huske, hvordan den første tid her i huset var, da vi ventede på vores seng skulle komme. Pyh for en omgang, det kan du måske også huske at jeg skrev lidt om her.

Hvis nu ikke vi allerede havde købt en skøn storesøsterseng til Kornelia, kunne alternativet selvfølgelig også have været en sovesofa på hendes værelse.

Skærmbillede 2013-10-11 kl. 12.22.55

Billedet er lånt på hjemmesiden

 

Så havde madrasproblemet været løst, når vi skulle have gæster – det ville være nemmere at have Kornelia inde i vores seng eller måske hun endda ville synes det var skovt at låne lillesøsters seng for en weekend?

Indlægget bringes i samarbejde med nicehome.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Laks i ovnen med grønt