Phister & Philina lagersalg i Nordjylland

WV Up! er for hele familien

Mange kan slet ikke forstå, hvordan vi vil kunne have to børn og oppakning i vores lille Up!, men vi ser (endnu) ikke noget problem – vi kan godt lide at vi kan nå autostolene på bagsædet helt oppe fra forsædet. Vi får dog måske lidt problemer, når vi skal have bilen til København, hvorfor vi har talt om at vi skal have undersøgt markedet for tagbokse. Ikke det sjoveste i verden at skulle bruge penge på, men måske vi, til juleturen til København, får lidt problemer med at få plads til tøj til 4, dyner+puder til børn, voksipose, transportmiddel til Leonora, overtøj og ikke mindst julegaver med to forholdsvis store autostole på bagsædet.

motorbølle

Heldigvis har min mor været så sød at tilbyde at vi, hvis det bliver nødvendigt, kan bytte bil med dem hen over de få dage i julen.. De har en kæmpe Volvo stationcar, hvorfor der med dén ikke vil være noget problem. Vi har dog allerede bestemt at vi kun tager de “små” julegaver med til Kbh i år. Kornelia (og bestemt Leonora) er stadig så små at hun ikke vil forstå at det ikke er alle sine gaver hun åbner juleaften. Måske vi endda skulle lade de fleste af gaverne fra min familie blive i Nordjylland – det må vi lige få talt om.. Pyh, der er mange ting man skal have overvejet, når man skal pakke hele sin familie for at holde jul. Det ville vi også skulle, hvis vi skulle op til mine forældre, da de bor 50 km. væk, så det er ikke destinationen der kan være en udfordring – det er mere bilens størrelse og vores bagage. Men vi satser på at vores lille familie Up! klarer det hele. Vi er i hvert fald glade for at vi besluttede os for at få en lille bil, da det jo er sjældent den skal føre os fra A-B med fuld oppakning. Det er den LÆKRESTE LILLE BIL, vi elsker design og den kvalitet vi kan mærke den er lavet i.

2 kommentarer

  • Uha den udfordring kender vi alt for godt herhjemme. Har en c1’er der tit er på overarbejde. Vi bytter som regel med mine forældre når vi skal være afsted med flere overnatninger. Nu bruger prinsessen dog ikke længere sin barnevogn så tror vi i år forsøger med vores bil og den lille klapvogn. Selve juleaften er vi hos mine forældre så det er kun juledagene og dermed kun en overnatning. Synes dem vi skal hen til hun skal begaves stort må de levere 😉 er selv godt tilfreds med en lille bil i hverdagen så indtil videre går det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Elisabeth

    Orke-da… I har en bil ;0)

    Vi solgte vores sidste år, og har nu levet uden i et års tid… Det fungerer, men vi savner den bestemt stadig ;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Phister & Philina lagersalg i Nordjylland