24 pakker, 4 indlæg. #1

Første besøg i børnehave

I dag skulle vi besøge den børnehave Kornelia skal starte i til 1. november. Jeg var nervøs! Hun forstår heldigvis ikke rigtig noget af det endnu, så det er bare mig der kan gå rundt med en lille smule ondt i maven over alle forandringerne og gøre mig klar til at trøste, forklare og besvare alle de spørgsmål jeg er sikker på Kornelia får. Det var en SUPER fed oplevelse. Vi blev mødt med smil, åbne arme, søde pædagoger og rolige efterårsferie-børn. Vi blev vist rundt og fik snakket om overtøj, madpakker, udeliv, kreative projekter, kostpolitik, mødetider og alle mulige andre praktiske ting. Alt imens Kornelia legede med de andre børn og nød det til fulde. Hun var så nysgerrig, både alt det nye legetøj, huset og de andre børn. Hun fik leget med LEGO med en store pige og med noget værktøj med en anden pige der næsten også lige er startet.

traetK

Vi har talt rigtig meget om børnehaven i dag og hun siger så stolt at hun glæder sig til at komme ned i “min børnehave” igen. Hun vil så gerne ned og lege på deres store legeplads og det sjove legetøj. Jeg er knap så nervøs for hendes opstart og efter at have set huset og hende i gang dernede glæder jeg mig til at støtte hende i den store omvæltning hendes hverdag står overfor. Glæder mig uden den store bekymring. Her til aften har hun endnu engang slappet af på gyngen inden sengetid! Den er VIRKELIG et hit og jeg nyder at se den gynge stille og roligt frem og tilbage ud af øjenkrogen.

1 kommentar

  • Karen Elisabeth...

    Dejligt hun tager så godt imod det… En god forberedelse hjælper altid på skift af den type :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

24 pakker, 4 indlæg. #1