Hvordan maler jeg min skammel fra IKEA?

24 pakker, 4 indlæg. #2

Nu er de sidste pakker fundet. Jeg har endnu ikke bestemt rækkefølgen på, hvornår gaverne skal gives, men skal lige have lagt alle tingene frem på sengen en dag og stå med en kalender, så de kreative pakker bliver givet i weekenden, hvor der er mere tid til fordybelse og hygge.
Jeg har ydermere fundet ud af, hvordan alle pakkerne skal pakkes ind OG hvordan de skal gives til Kornelia, samtidig med de skal pynte i stuen..
Dog er der lige et andet problem jeg ikke har taget højde for, men det løser sig. Det skal det jo bare.. Der skal være plads til et juletræ i vores stue (!!) og jeg kan simpelthen ikke lige gennemskue, hvor det skal være henne. Vi har jo fået sat den lækre gynge op, der står en kravlegård, jeg vil gerne have fat i noget sort skum-gulv til legehjørnet (så ikke flere møbler der..) og vi har jo alle vores faste møbler i stuen også. Vi kunne evt vende spisebordet om, bare i december, og så sætte kravlegården imellem døren til køkken/entre.. Pyh må prøve mig lidt frem?!

gaver_2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvordan maler jeg min skammel fra IKEA?