Logik i børnehøjde - vol. 1

Bedste venner

Kornelias bedste ven er uden tvivl hendes fætter! Hun savner ham, når ikke de er sammen og taler så tit om ham – både om, hvad han mon laver, hvornår de mon skal lege sammen, om han kommer og sover en dag og og og.. Kornelia går til gymnastik og dér nyder hun at hendes skønne fætter også går. Når vi henter hende i vuggestuen om onsdagen og siger at vi skal til gymnastik, så er det første hun siger hver eneste gang: “Kommer min Gustav også?” Og derefter siger hun JAAAA og at hun glæder sig og elsker at gå til gymnastik. Det er helt vidunderligt at de har hinanden. Der er kun tre uger mellem dem og de har virkelig stor glæde af hinanden.

faetter

1 kommentar

  • Louise

    Nååårh, det har jeg aldrig læst. Hvor sødt ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Logik i børnehøjde - vol. 1