Voksiposen er en helt ny verden

Projekt hjemmelavet puslebord

I de sidste to lejligheder har vi haft et Brio puslebord til Kornelia, der hang på væggen ude på badeværelset og jo større hun blev, des mere besværligt blev det at tøjet ikke lige var i nærheden. Derfor var jeg ikke i tvivl om at til Leonora skulle vi finde på en anden løsning. Det måtte gerne være en billig løsning og jeg gad ikke have et helt klassisk puslebord, som KUN kan være puslebord.. Jeg blev derfor 100% inspireret af min søster og svoger, der har skruet et mdf-plade ovenpå en kommode fra Ikea.

IMG_6508

I kælderen i den gamle lejlighed havde vi en kommode fra Ikea med 4 skuffer, som vi brugte til at opbevare småting i, så den er blevet hevet op på Leonoras værelse og har fået en ordentlig rengøring. Vi købte en mdf-plade der passer i bredden til kommoden og dybden er blevet målt ud fra længden på vores puslepude.. Men vi lagde nogle ekstra centimeter til, så vi kunne have plads til sådan et ophæng til sko, hvor vi så kan opbevare bleerne. Det er dejligt at få dem af vejen, hvor de så ikke fylder en hel skuffe, men samtidig er de lige ved hånden og i nærheden. Rundt i kanten på mdf-pladen har vi strøget sådan noget kantebånd på, så pladen bliver flot hvid hele vejen rundt. Alle materialerne til dette projekt kan findes hos XL-byg. Det er et virkelig nemt projekt og resultatet er helt fantastisk – klart noget alle kan kaste sig ud i..

Indlægget bringes i samarbejde med  XL-byg

   

4 kommentarer

 • Sabrina

  Fed løsning, lige sådan en som jeg lever efter… Jeg har fundet samme kommode i IKEA, men den er 97 cm høj, og det tænker jeg måske er en anelse for højt til mig på 160 cm. .!?? Hvad er dine erfaringer med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Hej
  Det er lige præcis sådan en løsning jeg har ledt efter. Kan du fortælle lidt mere udspecificeret, hvordan i har hæftet pladen på..Måske også fortælle om holdbarheden, nu har i jo haft den i noget tid??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Det ser da også nydeligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Hej!
  Det var da en fantaskisk ide! Hvordan har du hæftet mdf pladen på kommoden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Voksiposen er en helt ny verden