• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
24 pakker, 4 indlæg. #3

Disney memoryspil til børn

Vi er så heldige med søde naboer her, hvor vi er flyttet hen. Desværre flytter dem til den ene side, så vi venter spændt på den nye familie der flytter ind. I går kom vores nuværende nabo ind forbi med en ordentlig stak spil og puslespil til Kornelia, som hendes datter ikke ville have med videre. Alle sammen i perfekt stand og nogle af dem har aldrig været pakket op. Fantastisk!

Jeg gav selvfølgelig Kornelia lov til at vælge, hvilket spil vi skulle starte med at prøve og hun valgte selvfølgelig memory. Hun er vanvittig dygtig til det og husker så godt. Jeg prøver virkelig hver eneste gang, men det er bestemt ikke én af mine spidskompetencer, hvorfor jeg hver eneste gang bliver slået med flere banelængder.

spil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

24 pakker, 4 indlæg. #3