• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Disney memoryspil til børn

Klar til fødegangen

I søndags var min søster og hendes to skønne drenge med ude hos os og spise frokost, efter en hyggelig tur i zoo. Efter maden gik vi op på Kornelias værelse, hvor Kornelia og hendes jævnaldrende fætter Gustav allerede var godt i gang med at lege.. Det blev hurtigt til et fælles projekt at jeg skulle være kunde i deres frisørsalon, hvor jeg skulle have sat hår. Med så mange spænder som overhovedet muligt og hold da op! Gustav var helt betaget af legen og det var tydeligt at alt det frisørudstyr var nyt og spændende – sådan er det jo altid med dét legetøj man ikke lige har derhjemme.

frisoer

Min søster og jeg jokede med at, hvis jeg pludselig fik veer eller vandet gik, så måtte det bringe smil på fødegangen, da jeg umuligt ville kunne nå at få alle de klemmer, spænder og hårelastikker ud, inden vi ville være nødt til at køre. Sådan blev det desværre ikke – er ellers sikker på det havde været til meget stor underholdning på fødegangen. Men ikke engang en skør frisure kunne lokke Leonora ud af maven?!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Disney memoryspil til børn