• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Klar til fødegangen

Madklub for nybegyndere

Jeg er næsten lige startet i endnu en madklub, hvor det faktisk er én af mine veninder der har taget initiativ til det og har skabt den ud fra hendes tætteste veninder. Derfor er det jo lidt sjovt pludselig at mødes så privat og ofte med nogle man jo egentlig ikke sådan rigtigt kender. Men jeg må sige at det kommer man hurtigt til i en madklub, da man jo besøger hinanden privat, man laver mad til hinanden og tilbringer en del timer sammen. Og det er så hyggeligt. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at få skabt madklubber, som de kan mødes med engang imellem. Jeg er nu med i to, hvor vi i hver af klubberne mødes én gang om måneden. Sidste gang jeg mødtes med “den nye” madklub var i onsdags, hvor jeg var hjemme hos Trine, der er initiativtager for hele fællesskabet. Og det var, som altid rigtig hyggeligt.

madklub

Den ældste af madklubberne er med fem andre piger, som jeg har gået på gymnasiet med, så vi kender hinanden utroligt godt efterhånden og vi er tætte – derfor ser vi jo selvfølgelig også hinanden meget på kryds og tværs ud over madklubben, til fødselsdage og andre sammenkomster..

Jeg nyder at være i madklub, både den ene og anden. Det er skønt at være afsted bare mig, hvor jeg kan slappe af og nyde selskabet af søde piger og ikke at skulle tænke på aftensmad eller andet end bare at være. Jeg er lykkelig for at have en kæreste der har forståelse for dette behov og som faktisk også nyder at have en aften alene med Kornelia, hvor de kan hygge og hvor jeg så efterfølgende kommer hjem med fornyet energi til hverdagen.. Er du med i en madklub? Eller en anden klub, måske en strikke- eller kreaklub, hvor du mødes med andre og har lidt “mig-tid”?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klar til fødegangen