• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Madklub for nybegyndere

Larve og vandrende pinde fra bObles

Først og fremmest vil jeg slå fast, at herhjemme ELSKER vi bObles!! Vi har nydt dejlige timer til Tumletid i København, hvilket jeg vil anbefale alle at tage til, hvis de får muligheden. Vi har derudover virkelig haft kæmpe stor fornøjelse og grin ved at bygge nogle super fede bObles-baner og Kornelia har virkelig haft så stor motorisk glæde af de mange timer hun bruger med sine mange dyr fra bObles.

bobles1

Derfor blev vi vildt glade, da vi endnu engang fik mulighed for at teste lækre nye produkter fra bObles. Vi har fået lov til at lege rundt med den frække Larve og de skøre Vandrende Pinde. Det er ét af de nye produkter hos bobles, som byder julen 2013 velkommen, på den sjoveste og mest kriblende og krablende måde.

bobles2

Der er allerede blevet leget med de skønne nye Tumledyr herhjemme, men det er desværre ikke så ofte jeg husker at have kameraet ved hånden – sådan er det jo desværre tit, når man leger aller bedst. Jeg har dog fået fanget nogle af vores skøre lege og dem vil jeg dele med jer, for at vise nogle af de mange mange muligheder og lege, der er for børn i disse nye vidunderlige dyr.

bobles3

Her er nogle af de fede lege vi har haft gang i den sidste tid med de nye beboer på matriklen:

Koncert: Der er blevet spillet vild guitar, sunget høje toner i mikrofon og de fleste sange vi har hørt har fået tilføjet et nyt instrument i form af fløjte

Eventyr/opdagelse: Vi har været på jagt efter mange forskellige dyr.. små tigerunger, rådyr og elge som vi kunne skyde (morfar og onkel er jægere), små græshopper der hopper omkring, sjove mariehøner der kildrer når de kravler på ens hænder og så har vi brugt kikkert for at finde far, når vi har leget gemme

Skater: Vi har stået på skateboard og hørt musik i store seje hørebøffer som de store drenge på skateboardbanen gør

Zoo: Elefant med lang struttende snabel, hvalros der elsker vand, slange med små slangebabyer og tusindben der ruller rundt på sine ben

Fisketur: Der er blevet sejlet rundt og fanget fisk og der er små dyr i vandet der er blevet reddet fra den farlige krokodille

bobles4

bobles5

Der følger de smukkeste inspirationssedler med til Tumledyrene og Kornelia har fundet stor inspiration på dem – det er sjovt at se at hun nu har fået en alder, hvor hun kopierer andre børn. Og helst de store børn. Så jeg synes det er en vildt god idé at de fra bObles har sendt disse flotte billeder med, hvor man kan se produkterne i brug på forskellige måder. Kornelia bliver tre år lige om lidt og hun har virkelig meget sjov med disse dyr, som det tydeligt ses ovenfor. Jeg er derudover også sikker på at lillesøster, som vi går og venter på, vil få stor glæde af dem i fremtiden. Allerede fra vi skal øve at ligge på maven, så vil larven blive taget i brug.

Indlægget bringes i samarbejde med bObles

3 kommentarer

 • Maj Rugbæk

  Undskylder på forhånd, for det er ikke for at være uforskammet. Men jeg bliver bød til at spørge – vil du sælge din Bobles larve og vandrende pinde. Jeg har ledt længe og desværre uden held. Jeg er smask forelsket i de ‘dyr’ fra Bobles.
  De bedste hilsner herfra Maj Rugbæk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Maj,
   Tak for din kommentar.
   Du er da bestemt ikke uforskammet – det er helt okay 🙂
   Jeg vil dog desværre ikke sælge noget af vores bObles, da vi ofte bruger dem. Håber du kan finde dem et andet sted, tjek eventuelt Facebook ud.

   KH Kamilla
   Ha’ en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • It’s remarkable in support of me to have a web page, which
  is helpful for my experience. thanks admin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madklub for nybegyndere