Larve og vandrende pinde fra bObles

Ønsker til nyfødt pige

Med en storesøster der kun er tre år, så mangler vores lillesøster allerede nu, hverken legetøj eller tøj.. Men hun skal jo ønske sig noget og med både barselsgaver, jul og en nærtkommende barnedåb, så er vi i den grad nødt til at få lagt hovederne i blød. Som udgangspunkt ville jeg allerhelst bare sige at hun kun ønsker sig penge, men det er jo også vildt urealistisk for selvfølgelig vil hendes nærmeste, inklusiv Martin og jeg også gerne give hende en gave på de to (jul+dåb) mærkedage især.

gaver_leonora

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Larve og vandrende pinde fra bObles