Invitationer med Dora The Explorer

Sig velkommen til…

Vores lille nye datter, Leonora.
Lørdag morgen kl 06.11 blev vi forældre til en lille velskabt pige. Det var en lynfødsel ud over det sædvanlige, hvor jeg tyve minutter efter ankomst til Sygehus Nord i Aalborg, havde en smuk og frisk pige i armene. Havde først fået veer kl 05 om morgenen, så helt til de sidste par minutter før hun faktisk var ude, var jeg i tvivl om hvornår jeg reelt ville få veer nok til at være “tæt på at føde”..

20131105-232501.jpg
Det var, endnu engang, en vidunderlig oplevelse at blive forældre og mine tanker om at det ikke er ligeså fantastisk anden gang blev gjort til skamme. Det var kærlighed ved første blik og jeg bliver mere og mere forelsket i hende for hver gang jeg kigger på hende..
Grundet den pragtfulde familieforøgelse er der nok lidt stille herinde, men jeg nyder at mine dage er fyldt med spandevis af kys, uanede mængder af kærlighed, babyduft, amning, hygge, nærhed, familieliv, en over-stolt storesøster, madpakker, babyknirken, afbrudt nattesøvn, barselsbesøg, tøjvask, omsorg og fuldstændig ubeskrivelig LYKKE!!

7 kommentarer

 • A+K

  Velkommen til verden, Leonora – hvor er hun dog på alle måder skøn! Kæmpe tillykje!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Stort tillykke med hende, hvor er hun fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT TILLYKKE til jer! Og hvor er det dejligt at høre at I har det godt.
  Jeg glæder mig bestemt til også at følge søde Leonora fra sidelinjen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med lillesøster. Hvor er hun fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare lille og yndig. Stort tillykke med lillesøster Leonora.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FANTASTISK…. Stort tillykke med jeres skønne guldklump. Hvor ser hun kær ud… 🙂 dejligt det er gået godt, og puha sikke hurtigt…
  glæder mig til det bliver min tur 🙂
  Nyd det hele og endnu engang tillykke 🙂
  Kh. Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke en sød lillesøster. Dejligt det gik så fint. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Invitationer med Dora The Explorer