Vind unik NOMI højstol i valgfri farve

24 pakker, 4 indlæg. #4

Her er det sidste indlæg i min lille pakkekalendergaver-følgeton, og jeg håber du har kunne bruge indlæggene til noget inspiration. I denne omgang er der røget et par bøger med og så har jeg været heldig at finde en pusletaske og nogle hagesmække til Babyborn brugt på nettet til kun 25,- hvorfor hun også får det i gave. Nu skal den bare fyldes ud med et par af lillesøsters bleer og måske have syet én stor stofble om til fire små, så Kornelia rigtig kan være med til at pusle og nusse om sin elskede dukke baby Martin.

gaver_4

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vind unik NOMI højstol i valgfri farve