Så blev man pludselig en familie på fire..

Jeg har ikke glemt alle mine søde læsere..

Jeg er bare fuldstændig tryllebundet af denne lille trold.. derfor kan jeg ikke lige koncentrere mig om at få blogget. Leonora er den nemmeste baby! Hun sover ca 20 timer i døgnet og når hun endelig er vågen, så er det for at kigge på verden og nyde øjenkontakt med både mor, far og storesøster. Vi kysser, dufter og holder i hånden, så al planlægning og overblik smuldrer imellem fingrene på os imens vi smiler og nyder!

babypusle

Jeg havde ikke turde håbe på at vi ville få en ligeså nem baby som Kornelia, men det må man sige at vi har været heldige at få.. Vi kan nyde og slappe af på barsel, ingen stress og aflysninger af planer på grund af manglende overskud. Selvfølgelig får vi ikke vildt meget søvn, specielt ikke, når Kornelia pludselig har fået en idé om at skulle ind til os og sove allerede midt om natten i stedet for at komme ind til os at hygge en halv times tid inden vi står op, som hun gjorde inden lillesøster kom. Heldigvis har vi en kæmpe seng, så vi kan alle være der, men tror de eneste der ligger godt er pigerne. Sådan er det jo og vi er blevet enige om at give Kornelia plads og mulighed for at være med på tætteste hold. Hun knus-elsker sin lillesøster og vi er sikre på at de to lækkerbiskner får stor glæde af hinanden, så snart Leonora bliver stor nok.

Så jeg har bestemt ikke glemt min blog og jeg må da også være ærlig og sige at det ikke er fordi jeg ikke får tid nok af Leonora til at blogge, men jeg glemmer det. Når ikke vi hygger på puslebordet, ammer i symbiose eller jeg bare sidder og kigger beundrende på hende, så er der en storesøster jeg nyder at store-pige-hygge med. Jeg elsker at blogge og tænker tit i blog-indlæg i hverdagen, så jeg håber snart at mine fingre tager sig mere tid til tasterne..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så blev man pludselig en familie på fire..