Den originale hund fra Brio

Den originale sansegynge byder julen velkommen

Der er kommet en ny lækker version af den pragtfulde originale sansegynge. Vi har været så heldige at få lov at teste den herhjemme, hvor den pryder stuen med sin røde farve.. Vi var de aller første i Danmark til at teste den lækre nye sansegynge og vi har igennem længere tid nu afprøvet den med meget stor begejstring for både store og små. Desværre har vi herhjemme været ramt af for lidt nattesøvn, jeg har haft en slem omgang blærebetændelse og i søndags skulle vi holde 3 års fødselsdag, hvorfor indlægget desværre har været længere undervejs end forventet.

Jeg bliver helt i julestemning og får lyst til at pynte op over det hele med denne smukke gynge hængende i stuen. Kornelia synes det er fedt med en “pige-gynge”, da hun går meget op i pige- og drengefarver, hvorfor den røde sag er et ekstra stort hit med to små piger i hjemmet.

20131118-235331.jpg

20131119-000048.jpg

 

sansegynge3

Der bliver svunget, hujet, grint og gynget på den smukke sansegynge og det er dejligt med vores store piges dejlige grin og hvin i hele huset. Vi har tidligere prøvet kræfter med en lignende sansegynge, det kan du læse meget mere om lige her. Kornelia er efterhånden blevet så god til at gynge selv og suser frem og tilbage i stuen.

20131119-000307.jpg

20131119-000546.jpg

Der er kommet et lille nyt medlem af vores familie, som bestemt også nyder godt af ture på den smukke sansegynge. Martin er lige startet igen efter han har gået hjemme med os på barsel, så jeg er helt alene i løbet af dagen med vores lille nye datter. Jeg nyder derfor at have den svingende sansegynge hængende i stuen, så jeg kan ligge hende derpå, når hun skal vugges – så har jeg hænderne fri og kan få ordnet nogle af alle de praktiske opgaver der findes i en hjem med en familie på fire.

sansegynge1

sansegynge2

sansegynge4

Den skønne gynge kan købes lige her.

Indlægget bringes i samarbejde med sansegynge.dk

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den originale hund fra Brio