En generation uden HIV

Fødselsdag med Dora The Explorer

I søndags blev vores store pige 3 år. Vi kan slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af, da det stadig føles som om hun lige er kommet ud til os, men samtidig føler vi også altid vi har haft hende. Vores store guldklump der pludselig får arrangeret en fødselsdag med et tema, hvor gæsterne er blevet inviteret med hjemmelavede invitationer med Dora the explorer og at dagen blev planlagt med overraskelser med den lille eventyrlyste tegneseriefigur.

birthday_dora_1

Vores store pige hjalp med de fleste af forberedelserne til hendes tre års fødselsdag, som også blev holdt i søndags for den nærmeste familie. Altså alle de forberedelser hun kunne være med til, da der jo var en del hemmeligheder på sådan en dag, da hun jo pludselig forstår, hvad overraskelser og hemmeligheder er.

birthday_dora_2

birthday_dora_3

Jeg var meget spændt på, hvad Kornelia ville sige til denne “temafest” og du kan læse mere om nogle af mine tanker i forberedelsesperioden her. Men hun ELSKEDE det og lagde mærke til alle detaljerne. Vi havde bestilt en masse fedt service med den farverige Dora inde på mintemafest.dk. Vi havde også bestilt en flaske med helium, så vi kunne få pustet de skønne Dora balloner op og det blev et kæmpe hit hos både store og små. Der blev pustet en del balloner op, men selvfølgelig skulle alle også lige prøve at lege med det helium, hvilket Kornelia og hendes dejlige fætter Gustav, om muligt, synes var mere sjovt end de voksne synes!

birthday_dora_4

birthday_dora_5

Det var så nemt at bruge mintemafest.dk, hvor vi nemt kunne shoppe i webshoppen til det antal vi skulle bruge og så fik vi kort efter en kæmpe kasse med lækkerier til den store dag. Og det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal handle derinde. De har et stort udvalg af temaer, hvor du helt sikkert finder noget der passer til dit barns interesse, årstiden eller hvilket som helst tema. Vi nød at det var så nemt for os at gøre festen til noget specielt for Kornelia.

Indlægget bringes i samarbejde med mintemafest.dk

4 kommentarer

 • […] havde, som sidste år, fået min søde veninde Nadja, til at bage kagen. Sidste år var det en Dora The Explorer kage og i år havde Kornelia bestilt en fest med My Little Pony, hvorfor kagen selvfølgelig skulle […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er heliumflasken også fra den hjemmeside? Og hvor er den flotte kage fra? Jeg vil nemlig gerne give Oliver sådan en kage til sin 2 års fødselsdag i december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det ser ud til hun havde en dejlig dag.. Og helium flasken var også et hit herhjemme til 3 års fødselsdag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til i havde en skøn fest – dejligt. Stort tillykke med hende 🙂
  Kh. Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En generation uden HIV