Julehygge i børnehave

Abbey Road Café i Aalborg

I mandags havde jeg glæden, sammen med min lille familie og rigtig gode venner at besøge den skønne Abbey Road Café her i Aalborg. Efter vi havde fået invitationen, havde vi bestemt os for at det skulle være et besøg med vores små børn, hvorfor vi allerede tog ind på cafeen til kl 17, så vi kunne nå at få talt sammen, hygget og nydt maden inden børnene skulle hjem i seng..

abbey_road_2

Så snart man sætter foden indenfor på Abbey Road bliver man tryllebundet. Den skønne café byder indenfor til hygge, lækre drikkevarer og den skønneste mad – man er ikke i tvivl om at det er et sted der tilbyder kvalitet og fede specialiteter. Der er på ingen måde noget ordinært over dette sted og man har lyst til at snuse, snage og sætte sig i de hyggelige små kroge med en god bog og en dejlig kop et eller andet at drikke.

abbey_road_3

abbey_road_9

abbey_road_4

Da vi kom derind var de meget behjælpelige med at få os placeret et sted, hvor vi helst ville sidde med børnene og de var meget søde til at få byttet rundt på paldser, reservationer og stole, så vi nemt kunne sidde godt – både store og små. Kornelia blev med det samme spurgt om ikke hun unne tænke sig at sidde og tegne lidt imens vi ventede.. Der var en fantastisk service af det fantastiske personale og den søde tjener vi havde var så god til at tale med børnene og hun henvendte sig på den aller bedste måde til dem og var så god til at tale med dem – både vi og Kornelia synes hun var helt fantastisk!

Vi fik givet vores bestillinger og så gik jeg ellers på opdagelse med kameraet for at kunne vise jer nogle af de skønne små detaljer cafeen gemmer på. Der er blandt meget andet en vinbar og det hyggeligste sofehjørne hvor der kan byttes bøger. Da vi kom sad der to piger og holdt et lille møde deroppe og det så simpelthen så hyggeligt ud – Kornelia var helt vild med dette hjørne og engang imellem gik hun derop for at sidde og kigge ud af vinduet, snakke med en sød dame der sad deroppe eller kigge på noget af alt det farverige pynt der stod rundt omkring.

abbey_road_1

abbey_road_11

Vi havde bestilt noget tapas til Trine og jeg, sandwich med falafel til Martin, vegetarlasagne til Mads og en omgang børnevenlig tapas til Carla og Kornelia. Der gik ikke mange minutter før vi fik vores mad og det var så vildt lækkert! Vi hyggede om maden og nød at kunne sidde stille og roligt imens pigerne lidt efter lidt fik spist en masse små forskellige hapsere..

abbey_road_5

abbey_road_6

På cafeen er det muligt at købe de lækre specialiteter, brød, kager og drikkevarer med hjem, så der var forskellige udstillinger med disse varer, men man føler på ingen måde at man, samtidig med at sidde på en café også sidder i en lille “delikatessebutik”, da der er så fin en indretning nede på Abbey Road. Jeg er vild med alle farverne, den ubeskrivelige stemning og hygge der skal opleves. Jeg er imponeret over at en café der er så forholdsvis ny har kunne skabe en så intens og “familiær” stemning i de små kroge. Man føler at man sidder i stuen hos dejlige venner og nyder noget skønt mad – man føler sig hjemme på Abbey Road!

abbey_road_7

abbey_road_10

Da der skulle vælges dessert kom vi på en kæmpe opgave!! Cafeen har et enormt stort glasmontre fyldt med kager for enhver smag. Der var så mange forskellige ting vi gerne ville smage, hvorfor vi blev enige om at bestille mange forskellige små stykker og så have en lille kagetapas på bordet, som vi så delte imellem os. Vi bestilte hindbærsnitte, Gâteau Marcel, brownie, kiksekage, macarons og raw chokoladekage med svesker. Det var et helt utroligt kagebord vi sad overfor og vi var godt nok på arbejde for at komme gennem alle kagerne – det var helt vidunderligt!

abbey_road_12

abbey_road_13

Vi havde en helt vidunderlig aften og jeg kan klart anbefale alle at smutte ind forbi Abbey Road i Aalborg – der en fantastisk betjening, hyggelige lokaler og helt fantastisk mad! Der er noget for enhver smag, både retter, desserter og det store udvalg af drikkevarer. Og sidst, men bestemt ikke mindst, så er det et pragtfuldt sted at tage hen med børn. De får lov til at gå omkring, der er plads til dem og som forælder føler du at dine børn er ligeså velkomne som dig – jeg oplever sjældent at alt personalet på et spisested er så ekstremt søde og forstående for at børn spilder, larmer, leger og går lidt rundt i løbet af en aften. Det var dejligt at jeg med god samvittighed kunne lade Kornelia gå på opdagelse på egen hånd og fordi personalet tog det så afslappet, så gik det hele meget nemmere – Kornelia blev ikke fristet til at lave ballade, da hun jo hurtigt opdagede deres accept af hendes tilstedeværelse. Jeg kommer helt sikkert igen dernede, både med og uden børn – det er også en café der indbyder til studiearbejde og møder, hvor man kan sidde og arbejde imens man nyder en god frokost og en lækker kop kaffe eller lignende. Og med den gode placering i den “nye del” af Aalborg, så er jeg sikker på at det i fremtiden fortsat vil være en populær café, da den ligger helt perfekt i forhold til Nordkraft og Musikkens Hus. Du kan finde Abbey Road Café på facebook lige her, så kan du følge med i, hvad der sker af nye ting på cafeen..

1 kommentar

  • […] og plads til børnene! Senere skrev hun også om dem her, og Kamilla har skrevet om dem her. Jeg må sige, at deres grønne pesto er den bedste pesto, jeg NOGENSINDE har smagt, for ikke at […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julehygge i børnehave