Plakat med et GRUK af Piet Hein

Følg med på instagram

Der er desværre ikke, lige på nuværende tidpunkt i min hverdag, tid til at blogge så meget som jeg ønsker. Jeg er hængt op med dagligdagens mange gøremål i hjemmet, der har været travlt med at få købt julegaver, en lang juleferie i København skal planlægges og forberedes, vi har holdt fødselsdag, Kornelia har været en hjemme en hel uge på grund af skoldkopper, vi har besøgt familien, været til julefrokost, Martin har eksamen den her sidste tid inden juleferien, der har været problemer med natteroderi for begge piger og så har jeg haft travlt med at få styr på nogle af de sidste løse ender til #blogeventaalborg, som er et event jeg planlægger sammen med en anden mommy-blogger, min dejlige veninde Trine. Det hører du snart meget mere om!

instalife_1

I mellemtiden kan du følge med i vores travle hverdag inde på Instagram, hvor der dagligt bliver smidt billeder op af børnene og andre tidsrøvende herligheder.. Her er et lille udpluk af billeder fra instagram her den sidste måneds tid. Brugernavnet derinde er diarydk så kig ind forbi, da det ofte (desværre!!) er derinde jeg får lavet en lille update, da det er meget hurtigere end at skulle have lavet et indlæg herinde. MEN, jeg har så mange noter (og hele indlæg faktisk.. dem jeg ikke tør udgive af den ene eller anden grund), stikord, strøtanker, ideer og små huskesedler rundt omkring på computeren, noter på telefonen, sms’er til mig selv, notesbøger og små post it’s og sedler i min pung, tasker og pusletasker, så der er meget mere undervejs. Jeg har bare heller ikke lige på dén front styr på de små dele, så det tager lidt tid at få samlet op, men jeg har lovet mig selv at jeg skal blive bedre til at prioritere bloggen i fremtiden, i hvert fald på den anden side af Martins eksamen, da jeg savner det så meget. Vil gerne sige tusinde tak til alle jer der læser med herinde, måske du også følger bloggen på både Facebook og Instagram?! Under alle omstændigheder, så tusinde tak fordi du vil følge med i det jeg deler med jer – det betyder så meget! (Så mangler jeg bare at få dig til at smide en kommentar, når der er noget i et indlæg du godt kan lide, ikke bryder dig om eller noget du måske kan hjælpe mig med, hvis jeg spørger om noget?! Men den snak tager vi en anden dag.)

instalife_2

1 kommentar

  • Jeg kan SÅ godt følge dig! Det er hurtigere lige at opdatere på Instagram. Hyggeligt er det også (og jeg nyder at følge dig derinde), men jeg har også et mål om at blive bedre til at prioritere bloggen!

    Sikke meget, du har at se til – ikke nemt med lille baby, syg storesøster og et hav af juleforberedelser! Tak for al den energi, du (I) lægger i #blogeventaalborg – det bliver så spændende, og jeg glæder mig meget 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Plakat med et GRUK af Piet Hein