Tre timers tur med Molslinien

Juleferie på Frederiksberg – part 1

Vi holder juleferie på Frederiksberg i år, hvor vi skal slappe af, gå ture, nyde København, besøge venner, hygge med Martins familie, holde stor juleaften med mange dejlige børn og voksne i Birkerød, aflevere (forhåbentlig !!) sutter til Suttetræet, nyde vores lille familie, slå et smut forbi vores gamle hood i Westend som ligger i byens fedeste område, prøve at skøjte med Kornelia. Og så skal vi åbenbart også lige tage os af den ømme hals jeg har hevet til mig efter en tretimers færgetur med voldsom aircondition og de skoldkopper der har fundet vej til Leonoras lille bitte krop.

20131220-093148.jpg
Indtil videre klarer lillesøster de kløende skoldkopper til UG og hun sover (næsten !!) fra det hele.. derudover har vi været ude og gå en tur i vinteregnen og derfor søgt ly til lidt shopping i Frederiksberg Centret.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tre timers tur med Molslinien