Juleferie på Frederiksberg - part 1

Juleferie på Frederiksberg – part 2

Efter et par dage i København fik vi styr på de sidste julegaver og hyggede imens vi prøvede at finde julestemningen frem.. Vi mødtes med gode venner, fik shoppet lidt nyt tøj til Leonora der pludselig er vokset eksplosivt og nu allerede er en lækkerbisken der bruger størrelse 62, vi har nusset en syg Leonora, leget og tumlet med en stor og sej storesøster, spist god mad og set “Jul på slottet”. Og nåhr ja, bandet over en dum parkeringsbøde..

20131220-223954.jpg

20131220-224135.jpg

Og drømt om, hvad jeg kunne have købt for de penge der pludselig skal afleveres til Parkering Frederiksberg. Vi har gået ture og nydt at være på ferie i nærheden af vores gamle hood i Westend, på Vesterbro.

20131220-224219.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Juleferie på Frederiksberg - part 1