Juleferie på Frederiksberg - part 2

Året der er gået – 2013

Pyh, hvor er der sket meget i vores lille familie i det foregående år. Vi har simpelthen haft så mange pragtfulde oplevelser, store omvæltninger, skønne dage, sjove udflugter, dejlige fester og vidunderlige stunder i 2013 og jeg vil her lave en lille update på, hvad vi har været omkring..
? I starten af året fodrede vi sulte ænder i et snedækket landskab.
? I foråret blev jeg moster for endnu en skøn nevø.
? Fik mit livs overraskelse.
? I sommer blev drømmen om egen græsplæne en realitet for os med rækkehus, edderkopper og babyforberedelser.
? Der blev leget og flyttet grænser i Sommerlandet.
? Vi blev i efteråret velsignet med en vidunderlig lillesøster.
? 2013 blev også året, hvor jeg delte min ærlige mening om amning, usikkerheden ved at være mor og om rester af tandpasta i håndvasken.
? Der blev også delt ud af Kornelias fantastiske børnelogik her og her.

20131230-232523.jpg

Og meget meget meget andet.. Jeg er taknemmelig for at du har fulgt med herinde og håber også du fortsætter i det nye år. Tak for et helt fantastisk 2013 – glæder mig til det nye lækre 2014 der byder på mange flere sjove, skøre og skæve oplevelser.
Blandt andet nogle flere måneder på barsel, #blogeventaalborg – som jeg snart fortæller meget mere om, sundere livsstil, vuggestuestart til Leonora, sommer med egen have, genopstart på studiet for mig og meget meget mere.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Juleferie på Frederiksberg - part 2