LCHF BBQ kyllingespyd og coleslaw

Verdens sødeste børnetandlæge

Åh, hvor var det en helt fantastisk oplevelse at være til tandlæge med vores store pige. Hun elskede tandlægen, som virkelig også var god! Hun forklarede alt, hvad hun gjorde. Kornelia var fuldstændig stille, tryg og nysgerrig som altid.

IMG_1953

IMG_1955

Den søde tandlæge fandt nogle røde Hello Kitty solbriller, som Kornelia hurtigt fik interesse for og smækkede på øjnene, for at slippe for at kigge op i det skarpe lys. Vi fik ros for at have sådan en rolig pige, der uden det mindste modstand lod tandlægen stikke både hænder og diverse redskaber ind i munden på hende imens Kornelia holdt munden helt åben. Ydermere fik hun ros for at være god til at børste sine tænder og for at have smidt sutten. Alt i alt en super oplevelse, så nu glæder vi os alle til hun bliver 5 år, som er næste gang hun skal til tandlæge igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LCHF BBQ kyllingespyd og coleslaw