Pizza til madpakken

Uno junior i børnehaven

I fredags da jeg hentede Kornelia i børnehaven havde jeg fornøjelsen af at hente en stor pige der havde ansigtet halvvejs smurt ind i ansigtsmaling imens hun var ved at banke alle de store drenge i UNO Junior.

20140118-225326.jpg
Jeg bliver altså lidt stolt, når hun sidder der og er så mega sej! Hun havde helt styr på alle reglerne, selvom hun først selv fik spillet i julegave og vi derfor ikke har spillet det ret mange gange herhjemme.. Hun smed både “2xkort op” og sagde ivrigt “Uno”, når hun havde ét kort tilbage. Vi skal helt sikkert have en spil i morgen, efter vi har været ude og tumle i sneen.

1 kommentar

  • Else Olsen

    Det spil skal jeg have købt, så vi kan spille med K og G

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pizza til madpakken