Verdens bedste venner

Navn på kælk til børnehaven

Vi havde snakket med Kornelia om at hun måtte få sin kælk med ned i børnehaven i dag, så hun ikke skulle stå og vente på at der blev én ledig af dem børnehaven har. Det eneste krav børnehaven har er et det er kælke, hvor der kun er en lang snor, bundet fast ét sted på kælken og så skal der være navn på. Kornelia har to kælke herhjemme, en blå hvor vi nemt kunne skrive navn på med en sort tusch, hvor snoren sidder fast to steder og en sort, hvor snoren sidder fast én sted.. Hmm.. Jeg måtte tænke alternativt,  da vi skulle skrive navn på i morges og vi endte med at hente én af mine neglelakker og Kornelia valgte selvfølgelig pink.

IMG_2177

Den her stolte trut afleverede jeg i børnehaven i morges..

3 kommentarer

 • Ditte

  Sikke et stort børnehavebarn i har fået jer 🙂 håber hun trives og er kommet godt igang det nye sted. Også tillykke med jeres nye familiemedlem. Hun ser skøn ud!!!

  Vi skal til at kigge efter en børnehave til Anton, så jeg er bare lidt interesseret i hvor Kornelia går henne og om du har nogle gode anbefalinger.

  Kærlig hilsen

  Ditte – Antons mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Arhmen – hun er jo så fin med den…

  Hold fast hvor er hun cute ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er SÅ nuttet!!! Og hvor er det blevet fint! I vores børnehave må der slet ikke være snor på kælken. Til gengæld er det ikke nødvendigt med navn på, for de er kun 12 børn og kender alle hinandens ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Verdens bedste venner