LCHF kylling i fad - med tomater og bacon

Verdens bedste venner

Det er alt for lang tid siden disse to banditter har leget sammen og vores store pige savner sin fætter rigtig meget. I weekenden har vi planer, men i næste uge vil vi spørge den dejlige store fætter om ikke han vil komme herover og lege. Jeg ved at de to troldepus elsker at lave ballade sammen alene oppe på Kornelias værelse, men jeg tænker at vi skal kaste os ud i noget kartoffeltryk eller trylledej, så vi kan få dem samlet og hygge rundt om bordet.

bedste_venner

Jeg ELSKER at de to dejlige basser her har hinanden – fætter+kusine med kun 3 uger imellem er helt vidunderligt!!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LCHF kylling i fad - med tomater og bacon