Udsalg i Magasin

Sundhedsplejersken var forbi..

I formiddags var sundhedsplejersken forbi herhjemme og vi havde glædet os til at se, hvor meget Leonora havde taget på.. Den sidste uges tid har hun stort set siddet fast på mig (sådan føler jeg i hvert fald – det er ikke meget Kamilla-tid der har været), så hun har spist en del og hun ser også meget stor ud. Lige pludselig er hun ikke længere en lille bitte baby og jeg bliver overraskede, når nogle siger at hun ser så lille ud.

Der er gods i vores lille pige, hun følger sin egen kurve, og den ligger et godt stykke over middel –  hun har taget 700 g på, de sidste 14 dage. Sundhedsplejersken sagde at det var meget sjældent man så så store vægtspring, så det fik Leonora stor ros for.. Ja hun gav faktisk også mig meget ros for det, da hun jo så godt kunne regne ud, hvor meget Leonora har siddet ved mig.. Hun var 12 uger i lørdags (25/01) og hendes tal i dag er:

6,7 kg og 62 cm

1 kommentar

  • Flot! Hun SER faktisk også stor ud her på billedet – og meget rank (og SØD selvfølgelig!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udsalg i Magasin