Sundhedsplejersken var forbi..

Jeg føler mig velsignet

Selvfølgelig er det ikke hele tiden, døgnet rundt, jeg er sprudlende lykkelig, men hver eneste dag på et eller andet tidspunkt er jeg lykkelig. Det kan være et spontant kram fra Kornelia, Leonora der smiler+griner til mig, Martin der kysser mig og/eller siger han elsker mig eller når jeg bladrer billeder igennem og støder på fx. sådan et som det her, som jeg tog af pigerne tidligere i aften.

 Jeg føler mig virkelig som verdens mest heldige, når jeg ser på de smukke og dejlige piger Martin og jeg har fået. Nu vil jeg gå op og putte med den mindste bukkebruse og snuse lidt af det babyduft der endnu er tilbage på vores lille store basse. I morgen kommer min nye mødregruppe og de er simpelthen så søde – jeg glæder mig til at have et par hyggelige timer med dem.

1 kommentar

  • Fantastisk sødt billede <3 Ja, du ER i sandhed velsignet! Og dejligt med god mødregruppe også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sundhedsplejersken var forbi..