iPhone til 3-årig

LCHF kylling i peanutbutter med blomkålsris

Jeg har fået afprøvet en opskrift med peanutbutter og må indrømme at det bestemt ikke er sidste gang. Det var super nemt og resultatet blev overraskende godt. Jeg havde valgt at bruge følgende ingredienser til retten:

· 1 lime · 2 forårsløg (til drys) · 10 gulerødder · 1 pose friske sukkerærter · 1 boccolihovede · ca. 10 mindre gulerødder · 1 mellemstørrelse blomkålshovede · 600 g kyllingefilet · 2 spsk peanutbutter · 1 dåse kokosmælk · 3 tsk rød karrypasta · 250 ml fløde · 2 spsk soya · smør til stegning af kylling

IMG_2165

Skar kyllingen ud i tern, stegte det i smør på en pande for sig selv. Karrypasta (steg det lidt af inden de andre ting kommer på – det må endelig ikke brænde på, men et det bliver stegt lidt fremhæver smagen), peanutbutter, soya, kokosmælk, fløde og saft fra 1/2 lime koges ind på wok’en imens jeg skar grøntsager ud i mindre stykker/buketter. Rev blomkål på Kitchen Aid’en og kogte imens vand i elkedlen. Da vandet kogte hældte jeg det over blomkålen – lod det stå i 8 minutter og derefter lod jeg det dryppe af et klæde..

IMG_2168

Alle grøntsager blev tilberedt i wok’en og til sidst tilføjede jeg kyllingen. Jeg serverede blomkålsris i en skål, wok-retten i en anden og i mindre skåle på bordet var der: peanuts, fint-snittet forårsløg, soya, sweet chili. Alt i alt tror jeg det tog 30 minutter at lave denne ret – jeg havde også valgt nogle “nemme” grøntsager, hvor forberedelser med at skære og snitte hurtigt var overstået.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

iPhone til 3-årig