LCHF kylling i peanutbutter med blomkålsris

Vind lækker amme bh fra Carriwell

Jeg har, siden vi fik Leonora, haft glæden af at kunne bruge den lækre og prisvindende amme bh fra Carriwell med gelebøjler og jeg er SÅ glad for den! Det er den bedste nat-ammeBH jeg har, da jeg har en fantastisk støtte i den, når jeg ammer hende siddende og samtidig mærker jeg slet ikke bøjlerne – ikke engang når jeg ligger ned, om det så er for at sove eller når jeg ligger ned og ammer.

Min barm er blevet større, her i månederne, hvor jeg ammer, men har normalt også en størrelse H/I, så jeg var lidt i tvivl om sådan en model som denne, ville være håbløs for mig, om den gav for lidt støtte i forhold til tyngdekraften eller jeg helt basalt ikke kunne være i den. Ingen ønsker jo at amme bh’en skal dække som en alt for lille bikini. Det er vigtigt at den støtter hele brystet og for mit vedkommende også holder alt indenbords, helt på plads og måske endda giver et løft. Alt dette gør denne amme bh fra Carriwell og jeg kommer bestemt til at savne denne komfort, når jeg er på den anden side af amningen og pludselig ikke får brug for amme-funktionen. Bh’en har, senest, vundet prisen som “Årets Produkt 2014” i Belgien, netop på grund af at den giver en helt utrolig støtte på en naturlig og nænsom måde, hvilket er vigtigt og dejligt i forhold til mælkekirtler og komfort. Du kan læse om, det gode ved en gelebøjle, frem for én af metal lige her. Carriwell har en facebookside, hvor du løbende kan se opslag om nyheder og meget andet..

Jeg har fået fornøjelsen af at kunne gøre én af mine læsere ekstra glad. Du kan nemlig blive den heldige vinder af den vildt lækre amme bh med gelebøjler fra Carriwell i valgfri farve. Måske står du ikke selv i en situation, hvor du har behov for en amme bh, men mon ikke du kender én der ville knuselske den i en lille gave?! Efter at have fået lov til at teste den, så er jeg helt overbevist om at alle gravide og ammende ville se det som en fantastisk gave. Så deltag lige i konkurrencen, selvom det ikke er til dig. Det er tilladt at give denne præmie videre til en anden heldig. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget herunder. Du skal bare skrive hvem du gerne vil vinde til – det kan være dig selv, din søster, en veninde, din svigerdatter, en svigerinde, kusinen eller hvem ved jeg..

Sidste frist for deltagelse er den 17. februar, hvor jeg trækker lod i blandt kommentarerne, så husk at udfylde feltet med e-mailadressen – det behøver ikke være i kommentarfeltet, bare så jeg kan se det “omme bagved”. Held og lykke..

41 kommentarer

 • Trine B Larsen

  Hej Søde Kamilla,
  Jeg er næsten lige startet op med at læse din fine blog.. Og hvor er den skøn.. Når jeg til sommer går på barsel, håber jeg at kunne gå tilbage og læse nogle af de emner du har taget op..
  Jeg har halvdelen af min graviditet tilbage nu og begynder for alvor at samle til mig af råd, babypakker, huskelister mv. Så det kunne jo være super rart, at vinde sådan en lækker amme bh til når den tid kommer.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åhhhh jeg ville elske at vinde denne amme BH jeg har længe ledt efter lige den rette BH men kan ikke finde en jeg synes sidder godt, så krydser fingre for det bliver mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kender en der ville blive glad for denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marita

  Den ville jeg blive super glad for at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Uhh, den vil jeg gerne vinde :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne rigtig godt bruge sådan en til mig selv 🙂
  Ind til videre har jeg kun brugt deres ammebh’er helt uden bøjler – men jeg har en del måneder fremover med amning, så det ville være skønt at prøve denne også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Pedersen

  Venter mit første barn til juli og kunne virkelig godt tænke mig at få chancen for at benytte denne fantastiske amme-bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Søriis

  Jeg venter en lille fyr til april, så jeg kunne da virkelig godt tænke mig at vinde en så fin amme b-h.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med termin inden længe kunne det være skønt med en lækker amme bh. Jeg har tidligere haft flere forskellig, men synes desværre ikke rigtigt at nogle af dem var fantastiske. Især dem med bøjle har jeg gået langt uden om (da jeg ikke har kunne forstille mig at det ville være behageligt) så det vil være rigtigt skønt at prøve denne model – det lyder jo til at den er rigtigt lækker 🙂

  Venlig hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Den ville jeg forære til mig selv, til glæde for min 3 uger gamle søn, som er vældig utålmodig når han er sulten, så er sikker på at han vil påskønne den smarte amme bh:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil gerne kunne glæde min svigerdatter med en dejlig amme BH – hun skal føde om 3 uger !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vinde den til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville da helt klart vinde til min søster, der har en skøn krudtugle derhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, den vil jeg gerne vinde. Har en måned til termin, og frygter virkelig at skulle finde amme bher, hvor der er plads til de i forvejen temmelig store fortrin…

  Mange hilsner
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Krogh Pedersen

  Kære Kamilla,
  Spændende at læse med på din blog – især nu hvor jeg selv skal være mor den 09.03, – derfor vil det også være skønt med sådan en amme-bh! Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Wow – lækker give away 🙂 Hvis jeg vinder, vil jeg beholde den til mig selv og bruge den til barn nummer to. Fandt ud af efter min første graviditet hvor vigtig en god amme bh er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Den vil jeg meget gerne vinde til mig selv. Jeg købte 2 Carriwell + 2 fra et andet mærke, da jeg ventede banditten, men de eneste jeg syntes var behagelige altid var Carriwells, så nu vil jeg gerne have flere af dem, når vi nu skal i gang igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uuh sådan en fin ammeBH kunne jeg da godt tænke mig at teste.
  Er gravid med nr 1 & 2 og har termin til Juli.
  MVH
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoven

  Jeg venter mit første barnebarn, og derfor vil jeg give den til min søde datter Cathrine der har termin 22. Juni, hvor hun også skal afslutte eksamener på 2.G HTX.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Hvor lyder det godt at du synes den er god når du har en stor barm… Det har jeg nemlig også, og jeg har ikke rigtigt turde kaste mig ud i at prøve endnu flere amme-bh’er af fordi det bare er dyrt at købe den ene efter den anden man er utilfreds med…

  Ihh, hvor jeg håber jeg er heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  jeg vil give den til min veninde der fødte en søn i torsdag
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Den ville jeg give til mig selv hvis jeg vandt 🙂 Har termin om 3 måneder, så jeg kommer at have brug for en god amme BH, når prinsessen melder sin ankomst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene I.

  Lige noget for min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Den kunne amme mor her godt tænke sig, krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ville jeg vildt gerne vinde.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den lyder virkelig god! Ammer ikke selv pt, men det ville da være en super lækker barselsgave! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde denne amme bh til mig selv. Jeg er gravid og venter barn til sommer. I min første graviditet havde jeg de mest elendige amme-bh’er med bøjler, og jeg lovede mig selv, at det skulle blive anderledes anden gang.. Derfor krydser jeg fingre fod, st jeg er den heldige.

  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fint indlæg, og en skøn give away. Jeg vil gerne vinde den til min gravide veninde Marie, som jeg er sikker på vil blive glad for den selv om tanken om amning nok ikke har ramt den forholdsvis nygravide endnu. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Mig selv 🙂 Min søn er 2 måneder, så der er MANGE amninger tilbage i brysterne 🙂
  trinsling@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Ravnsbeck

  Jeg har termin med lillebror til juni. Sidst jeg lammede fandt jeg aldrig en god amme BH, så håber jeg er heldig ig vinde denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har termin den 3/6 og mangler virkelig en god amme bh. Det lykkedes mig aldrig med mit første barn at finde den rette bh. Jeg tror helt sikkert at denne ville være løsningen for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil utrolig gerne vinde til når jeg føder lillebror/lillesøster. Amningen gik så fint med vores første så håber på at gentage succes med denne lækre amme bh
  God vind til alle
  Mvh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Christensen

  Det kunne være så rart at vinde den. Efter en hård start med amning der ikke har været lige let, så vil mine ømme bryster elske den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  SUPER LÆKKER OG LIGE TIL AT TAGE I BRUG LIGE NU – min datter ammer på livet løs og har gjort det de sidste 4 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Med en lille baby boy på 18 dage, kunne en rigtig god amme bh være lækkert. Jeg har to andre varianter af carriwells ammebh’er, og vil rigtig gerne prøve denne også.
  Som nybagt mor kan jeg forresten godt anbefale carriwells produkter. Har også brugt dem mens jeg var gravid og slet ikke kunne klare at have noget på der strammede osv og deres badedragt var også et hit.
  Bare lige et tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har termin om 5 uger, så den vil komme som kaldet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Steimle Nøhr Larsen

  ….mine madkasser vil helt sikkert elske den der præmie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh vil jeg vildt gerne vinde til min kommende søn´s fodertasker der skal tages i brug sidst i marts hvor vi venter den lille guldklumps ankomst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janet

  Den er jeg helt sikker på min veninde Mette ville blive glad for:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie milland

  Har termin om 1 1/2 uge og ville sætte stor pris på en god amme BH :0) Mange hilsner Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LCHF kylling i peanutbutter med blomkålsris