Lommepenge til de små

Gigantium svømmehal

Da ingen af os rigtig sov herhjemme natten til i dag, blev vi hurtigt enige om i morges at vi skulle ud af døren og i gang.. Vi valgte at tage i svømmehallen ude i Gigantium, som rigtig mange andre lørdag formiddag.
Det var Leonoras første tur i svømmehallen og sikke en vandhund!! Hun elskede det og nød det varme vand i babybassinet – hun flød rundt på ryggen, fik en masse dyk under vandet og var simpelthen så afslappet. Det var vidunderligt at have hende med derud efter en nat med utilpashed på grund af vaccine.

Jeg skal have tilmeldt babysvømning med Leonora – fik gavekort på det i julegave og glæder mig allerede meget. Havde dog glemt, hvor besværligt det er at blive klædt af, vasket, få badetøj på og så igen efter svømmetur, hvor vi begge skal vaskes, have badetøjet af, tørres, have tøj på, pakkes sammen og ud af døren. Derudover er al påklædning også lidt besværligt efter en tur i svømmehallen med så lille en baby, da hun næsten ikke kunne holde sig vågen ude i omklædningsrummet.. Da vi kom ud derfra stod vi og ventede på at Martin og Kornelia var færdige med at bade og klæde om og dér faldt Leonora for alvor i søvn. Da vi kom hjem puttede vi hende i barnevognen og hun sov en lur på godt 4 timer.

1 kommentar

  • Vi elsker også Gigantium svømmeland. Jeg synes det er så dejligt, at der om lørdagen kun er åbent for babyer og små børn fra 8-9. Sidst vi var derude i det tidsrum bar vi næsten de eneste i hele svømmehallen. Sikke en skøn oplevelse. Jeg kan også kun varmt anbefale deres babysvømning. Jeg gik der også med Oliver, og vi nød det begge. Men som du skriver, så er de helt færdige, efter en tur i svømmehallen. Jeg ammede Oliver lige efter vi kom op af vandet, så han var mæt bagefter. For det var også de længeste lure han tog efter babysvømning. Jeg var også træt, så jeg snuppede med oftest også en lang lur. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lommepenge til de små