Madklubben på besøg

Jagten

Der er mange der prøver alverdens kure eller som gang på gang forsøger at ændre livsstil og som hele tiden sætter regler og begrænsninger op for sig selv. Jeg har gjort det samme. Det er Jagten på den perfekte løsning. Jagten på at finde den helt rigtige opskrift på et “madliv” der passer til én kan være svær og lang, men når man finder den, så falder det hele på plads på en måde, hvor man ikke føler man er på kur eller hvor man nægter sig selv noget.
Her er jeg nu!
Jeg har indset at LCHF er vejen frem for mig, og min familie, da jeg ELSKER denne måde at være mæt på. Jeg tænker ikke på mad hele tiden som jeg gjorde før. Jeg nyder en varieret kost, hvor jeg har tilpasset mine behov, lyster og krav til en “metode”. Jeg taber mig. Langsomt, men på en sund og dejlig måde. Jeg føler ikke noget afsavn, for jeg tillader et lille stykke slik, en rugbrødsmad, humus af kikærter og andre småting, som hør at jeg aldrig har følt mig på kur eller at jeg har skulle holde mig tilbage på en måde der ikke har været til at holde ud.

Jeg har et helt andet overskud end tidligere og selvom det da er hårdt, hvis Leonora ikke sover, så er det ikke slet ikke uoverskueligt at tage nogle timer om natten oppe med hende. Jeg gør det her for mig selv, men mine børn vinder bestemt også af det. Så jagten for mig er nu slut – jeg kan hver eneste gang jeg ser mig i spejlet eller tager tøj på allerede nu se mit trofæ. LCHF er ikke kun en metode, for mig, der får mig til at smide kg, men jeg får det meget bedre. Jeg føler mig rigtig godt tilpas!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madklubben på besøg