• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Opskrifter

Planlægning

Der er jo generelt en del der skal planlægges, når man har to små børn.. men der skal overvejes meget mere og en del mere Planlægning til, når man pludselig prøver at ændre familiens rutiner og dårlige vaner. Vi er herhjemme nødt til at få mere styr på vores hverdage, der skal gøres flere ting klar inden vi går i seng – der skal findes tøj til morgendagen, vi skal sørge for at have købt ordentligt ind så der nemt og hurtigt kan laves morgenmad, madpakker og frokost. Vi skal holde fokus, når vi er ved at falde tilbage i alle de gamle mønstre, men så skal jeg bare kigge på de her to guldklumper, som er grunden til jeg gør det hele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrifter