• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
RSvirus og indlæggelse

Besøg i isolationen

Her i eftermiddag fik Leonora og jeg besøg af vores yndlings. Vi fik hygget med kys, nærhed, sjove historier og forklaringer om isolation, afspritning og sygehuset med søde læger og sygeplejersker.

Da de var gået kom én af de søde sygeplejersker ind og spurgte om jeg ville have noget mad – jeg må ikke forlade stuen med Leonora, så de varter mig op med alt. Selvom det på ingen måde er fedt at være her fordi Leonora slet ikke er frisk, så er det nemt. Jeg skal intet lave, andet end at kysse, hygge om og nusse Leonora – måske jeg lærer at være på barsel herinde.
Aftensmaden på Sygehus Nord i Aalborg bestod i dag af porre/kyllingetærte, grøn salat og kartoffelmos og hun havde givet mig en ordentlig portion.. “man bliver jo så sulten af at amme..” som hun sagde.

20140223-180314.jpg
Personalet er så søde og hjælpsomme og jeg føler mig helt tryg – de er virkelig gode til at fortælle, hvad der sker med Leonora, hvorfor og hvilke prøver de tager..

1 kommentar

  • Ej Kamilla, jeg er SÅ bagud på Bloglovin’, så ser først nu, at I er indlagt! Stakkels jer :'( Håber virkelig, at lille Leonora snart har det MEGET bedre <3 Alt det bedste og mange tanker til jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RSvirus og indlæggelse