• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Besøg i isolationen

En babys signaler på sygdom…

Der er ikke noget værre end, når end lille baby er syg. Det er selvfølgelig også hårdt, når Kornelia har det dårligt, men hun kan i det mindste sige hvor det gør ondt eller hvis der er noget hun gerne vil eller hvis der er noget hun vil have.

20140223-211211.jpg
Når jeg har vores lille baby i armene, som ikke er rask, så skal jeg hele tiden læse alle hendes signaler. Store som små. Og det er virkelig anstrengende og jeg bliver træt og bange. Træt over hele tiden at skulle være fuldstændig på vagt og klar – døgnet rundt, men også bange for ikke at få læst alle hendes signaler. Jeg prøver og indtil videre tror jeg det går meget godt, men pyh jeg kan slet ikke overskue, hvornår jeg skal få sovet inden på søndag.

 

2 kommentarer

 • God bedring med hende – jeg krydser fingre for snarlig bedring!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud ja, hun skal døbes på søndag! Godt, I er hjemme nu, og at det kun er mandag endnu – jeg håber virkelig, du får hvilet ud inden! Sov hver eneste gang, du kan komme til det, og lad mad og rengøring sejle så meget, du nu kan. Og trods alt godt, at det var denne weekend og ikke næste, hun blev syg i! Håber snart, hun er helt ovenpå igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Besøg i isolationen