• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
En babys signaler på sygdom...

Hokus pokus filiokus

I år har det faktisk været rigtig svært at finde et kostume til Kornelia til fastelavn. Hun har nemlig ikke kunne bestemme sig for, hvad hun ville være til fastelavn. Nogle af hendes mange mange forslag var: spøgelse, hest, frø, blomst, prinsesse, Snehvide, Snøvsen, baby (selvfølgelig), dværg (!!), hvidhaj, Pippi (var hun sidste år), farlig tiger, far (haha..!), (Otto er et) næsehorn, frisør, løber, dinosaurus, giraf, dukke og så er det noget hun nævnte et par gange, som det eneste; tryllekunstner. Så dét skal hun selvfølgelig være. Det eneste jeg har været så heldig at skulle gøre er, at købe to stykker stof og en tryllestav. Det er min mor der gør alt arbejdet, da hun jo er vildt god til at sy… Jeg glæder mig til at se resultatet, da jeg ikke kan være med i processen og Kornelia heller ikke kan prøve udklædningen halvvejs.
Her er en lille sneak peak

20140225-033012.jpg

Hvis ikke min mor kunne trylle bag en symaskine, så havde jeg klart bare købt et sæt med en masse sjovt tilbehør, som Kornelia også kune have leget med bagefter i klæd-ud-kassen.. Jeg havde uden tvivl købt det online, hvor der findes et stort udvalg af udklædning. Mange steder har de både udklædning til børn og voksne med en masse sjovt tilbehør i alle prisklasser og så er det vigtigt at der er hurtigt levering, da man ofte allerede er for sent på den en uge inden fastelavn.

Indlægget bringes i samarbejde med gag.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En babys signaler på sygdom...