Når planerne ændres..

How to strike a pose

Det er simpelthen så sjovt, når Kornelia pludselig stiller sig klar til at få taget et billede og beder om at blive foreviget. Sidste gang jeg fik taget et par billeder af hende, af den grund, var også hos min mormor og morfar. Du kan se mere til dét lige her. Denne gang var det til min morfars 86 års fødselsdag, hvor hun stolt stiller sig klar op af væggen. Jeg prøver at fange hende, men der er så mange forskellige måder hun vil prøve at stå på, så det ikke rigtig bliver til det store. Billedet helt tl højre er jeg dog helt vild med – jeg elsker udtrykket i hendes øjne, det ret så påtagede smil og at der meget meget let lige bliver løftet lidt på kjolen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når planerne ændres..