Lækkert sengetøj er undervuderet

Fuglekvidder og varme solstråler

Jeg elsker at vejret er til lange lure udenfor og Leonora sover bare SÅ godt udenfor.. i dag har hun, indtil videre, stået udenfor og sovet i 4 timer og 40 minutter.. Det er ikke meget jeg har fået set hende i dag, da hun også tog en formiddagslur på en times tid oppe på sit værelse i sengen. Nu må jeg hellere gå i gang med aftensmaden, så jeg ikke pludselig står med en ekstrem sulten Leonora på armen.. Ofte falder hun i søvn før hun kommer ud i barnevognen, så jeg skal give vanter og hue på en sovende lille pige. Jeg tager mig i gang på gang at være ekstra forsigtig, men faktisk vågner hun meget meget sjældent af at få tøj på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækkert sengetøj er undervuderet