Fuglekvidder og varme solstråler

Hjemmelavede gaver

Nogle hjemmelavede gaver er skønne! Armbånd og tegninger der kan hænge på køleskabet som vi kan nyde at kigge på er helt vidunderlige.. Andre tegninger er kreative, men knap så nemme at hænge op. Og vi elsker alle Kornelias mange kreative indslag, men jeg vil jo gerne kunne nyde dem og ikke bare putte dem i en pose. Nogle af hendes hjemmelavede gaver, ender desværre med bare at ligge et sted og det er super træls. Vil gerne finde et opslagstavle af en art. Hvordan opbevarer du tegninger og kreative gaver fra børnene? Kommer de op og hænge? Gemmer du dem eller ryger de ud ligeså stærkt som de kommer med hjem?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fuglekvidder og varme solstråler