Nyder foråret på barsel

Her går det godt…

Det er tredje dag med grød og jeg vil lige give en lille update – det går simpelthen over al forventning! Jeg havde ikke turde håbe på at Leonora ville tage så godt imod grød og skemad som hun har gjort. I dag blev der serveret hjemmelavet grød af hirseflager og sveskemos dertil. Det var med lidt bævren at jeg gav hende de første par skefulde, da jeg faktisk var lidt i tvivl om det nu var tyndt/fint nok?!

Igen i dag gik det helt perfekt med at spise. Leonora spiste virkelig meget, så fint og hun var nysgerrig og interesseret i hver eneste bid. Vi nød det begge to og hendes smil smelter mig så mange gange i løbet af dagen. Jeg ELSKER at være på barsel de her dage, hvor vi ikke skal andet end hygge herhjemme. Jeg er ved at indarbejde en rutine i vores dage og jeg har det bedst, når vi kan gøre dette herhjemme. Jeg kan få ro til også at rydde op herhjemme, blogge og ordne vasketøj de dage her og jeg kan også mærke på Leonora at hun slapper meget mere af, når vi er herhjemme. Hun er en nysgerrig pige der holder øje med ting omkring hende, men jeg har også her de sidste par uger kunne mærke på hende at hun altid ved hvor jeg er og jeg skal helst ikke gå fra hende.. Jeg holder mig derfor i nærheden, kysser, krammer, nusser og holder hende tæt alt det jeg kan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyder foråret på barsel