Her går det godt...

Daglig rengøring

Der er ikke ret mange steder eller ting der bliver rengjort herhjemme hver dag og så endda flere gange om dag.. Leonoras sutter og sutteflasker er det eneste der bliver rengjort og skoldet eller kogt hver eneste dag.
Leonora har rigtig mange sutter, men jeg gider simpelthen ikke rende hele huset rundt, hvis hun bliver ked af det, derfor har jeg valgt at kæve stort ind på den front. Til vores held (vil nærmere sige vedholdenhed) er det heldigvis de helt billige sutter der er Leonoras favorit.. Sådan var det også med Kornelia, da hun var lille og så købte vi nogle nye, med navn på, da hun skulle i vuggestue.. !

20140322-151345.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her går det godt...