Ønsker til dreng på 1 år

Selfies med vores lille bi

Vi hygger på barsel og jeg nyder at der lige nu ikke er et Tigerspring der driller, men at vi har en pige der er glad, nysgerrig og som altid charmerende og dejlig! Jeg er begyndt at tage vildt mange selfies med Leonora og jeg synes det er så mærkeligt at sidde og se billeder igennem på min telefon, da jeg efterhånden dukker ret ofte op på min billedrulle..

Leonora

 

Både Kornelia og Leonora fik gavekort til H&M til fødselsdag, jul og dåb og det er vi vildt glade for! Gavekort dertil er virkelig dejligt, når man har små børn. Jeg har i H&M fået shoppet lidt nyt tøj til Leonora, da hun vokser og vokser derudaf. Jeg faldt over denne gule body og jeg var helt forelsket i den der støvede gule farver. Og det undrer mig, for jeg har lidt fobi overfor gult tøj. Men denne sarte gule farve er fantastisk og Leonora er da bare for lækker i den.. Men når jeg ser hende her på billedet, hvor hun lige har fået en bi omkring armen kan jeg se, at jeg ikke skal give hende sorte leggins og sort hagesmæk på – hun ligner en der er klædt ud som bi itl fastelavn. Verdens sødeste lille bi.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ønsker til dreng på 1 år