Børnehaveveninder

Baby skal træne i at ligge på maven

Vi har aldrig haft problemer med at Leonora ikke ville ligge på maven og det er jo skønt. Lige fra Leonora var helt helt nyfødt og lå på min mave forsøgte hun at løfte hovedet og var nysgerrig for at se alle ting omkring hende. Sådan er det bestemt stadigvæk og jeg har nydt det. Hun har altid synes det har været sjovt at ligge på maven på puslebordet, hen over noget bObles, i kravlegården, hen over ammepuden eller inde i sengen. Når hun har været i bad, så bliver hun tørret med vores hårtørrer inde på puslebordet og ligger på maven imens og hun ELSKER det! Leonora er begyndt at rejse sig op på armene, når hun ligger der og det er sjovt at se, hvor sjovt hun faktisk synes det er!!

Leonora_op

 

Når jeg ser disse billeder af Leonora, så er det vildt at se, hvor stor hun er blevet allerede. Og selvom hun er blevet meget større og ikke ser så nyfødt og rynket ud mere, så er hun stadig en lille pige, når man ser hende hver dag sammen med Kornelia. Og når jeg ser sådan nogle billeder op imod hinanden så kan jeg godt blive lidt skræmt af, hvor hurtigt det går. Her den 2. april bliver hun 5 måneder og jeg har aldrig nogensinde oplevet at tiden er fløjet så hurtigt afsted!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Børnehaveveninder