• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Baby skal træne i at ligge på maven

Husker du at sige tak?

Jeg er heldig. Jeg ser mine veninder ofte, måske endda mere end de fleste mødre med to små børn og jeg elsker det! Jeg nyder at være i mine to madklubber og derudover at ses alle sammen på én gang, så er jeg også heldig med, et par gange om måneden, at få aftalt ture i biffen, besøg til aftensmad, køre forbi veninderne og lignende, så jeg ser dem ofte. Vi får talt, grinet, sladret, hygget og (ret ofte!) spist sammen og jeg ELSKER det. Jeg elsker at have dem i mit liv og tænker ofte over at det er fedt at jeg kan læsse af og slappe af, når jeg er sammen med dem. Jeg er dog ikke altid ligeså god til at få fortalt mine veninder, hvor meget de betyder.

20140326-134956.jpgDa Leonora blev døbt, fik vi hjælp i køkkenet af en kær veninde, og hun skulle selvfølgelig have en lille ting som tak for den store hjælp. Vi besluttede os for at give hende: 2 x boigrafbilletter, 1 House Doctor make up pung og 1 kop (L) med låg fra Design Letters. Og så skulle hun selvfølgelig også have et kort til gaverne og det var fedt, for så havde jeg mulighed for at få skrevet alle de der ting til hende, som jeg helt sikkert ikke ville have fået sagt, hvis jeg bare gav hende gaverne uden kort. Og det er jo tåbeligt. For jeg mener hvert et ord i kortet og det er en veninde jeg er rigtig tæt på, så det er fjollet at jeg ikke bare kan sige det til hende face to face. Får du sagt til dine nærmeste, hvor meget du holder af dem og hvad de betyder for dig?

gave

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Baby skal træne i at ligge på maven