• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Sygdom

Forår i zoo

I lørdags tog vi en lille smuttur i zoo, da Kornelia virkelig gerne ville derop og gå en tur i stedet for at tage på legepladsen. Det var selvfølgelig helt fint med os og vi fik pakket begge piger i bilen og så kørte vi mod de eksotiske dyr.

20140330-232411.jpg
Kornelia elskede det! Leonora sov i voksien og vi kunne koncentrere os fuldstændig om Kornelia og hun fik hele opmærksomheden og bestemte hvilke dyr vi skulle se og fik lov til at holde i hånden med liiige den af hun ville. Det var pragtfuldt!
Når vi er i zoo får vi is. Næsten hver gang. Det er en dårlig vane.. men også meget hyggeligt! Kornelia valgte i lørdags, den der vandmelon is og fortalte mig, sådan helt seriøst, at “det er altså ikke de der rigtige kerner der er lige her. Det er bare chokolade. Så jeg spiser dem.” Og jeg fik en astronaut med gul vingummi, så den tæller selvfølgelig ikke rigtig som en is. (Forstår ikke de bliver lavet med gule vingummier – jeg kender INGEN der ikke altid håber på at få en rød frossen bamse i toppen!!?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sygdom