• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Forår i zoo

Gaver mellem venner..

I fredags skulle Martin til fødselsdag hos en kammerat og så skulle han selvfølgelig have en gave med til fødselaren. Det er sjovt, når mænd skal købe gaver – det er ofte noget der hurtigt skal overstås og skal der købes noget til en pige, så viger det ikke ret tit fra ønskesedlen og de forholder sig ofte i en safe-zone, og jeg forstår dem godt. Ikke desto mindre morer jeg mig lidt over det, men det gjorde jeg da endnu mere i fredags, da Martin havde shoppet gave til sin kammerat. Han havde købt et gavekort til Salling, et par billetter til biografen og en lakridspibe. Og hans kammerat blev ret glad (begejstring for gaver osv er vist heller ikke noget mænd udviser, så humørskalaen springer jo ikke ligefrem), så det var jo en helt perfekt gave. >

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forår i zoo