Vinder af LCHF kogebøger af Jane Faerber

808 børnetøj i Bilka

Bilka er begyndt at sælge tøj online, som du enten kan vælge at få tilsendt (porto 29,-) eller selv afhente i Bilka, så det er jo både nemt og billigt. Jeg er i den forbindelse blevet spurgt om jeg ville teste noget fra en ny kollektion og det takkede jeg ja til. Jeg havde dog ikke sådan vildt høje forventninger til tøjet, for at være helt ærlig. Jeg tænkte at det måske var af en kvalitet lig med prisen og havde ikke de højeste forventninger til tøjet ift farve, pasform og kvalitet.. men alt dette blev gjort til skamme, da jeg modtog tøjet og fik det i hænderne og fik puttet Leonora i det.

toej

Vi har fået tilsendt en lækker omgang tøj af mærket 808, som forhandles i Bilka.. Lige da jeg pakkede det ud tænkte jeg at det da var en vildt skøn kvalitet og jeg blev helt nervøs for at vaske det, da jeg var bange for det ville miste den helt fantastiske blødhed.. IMG_4418

Jeg tog dog, selvfølgelig, chancen – fik vasket hele samlingen og jeg kunne med stor glæde tage blødt og nyvasket tøj ned fra tørrestativet. Det havde hverken mistet farve, blødhed eller var blevet nulret. Pasformen er perfekt til Leonora og jeg vil helt sikkert ud i Bilka og have købt godt ind af de hvide bodyer, da de er fantastiske. Og ret billige! Derudover må jeg slå et slag for den gode elefanthue. Vi har igennem længere tid brugt et andet mærke, men den skøjter rundt på hendes hovede, da den har givet sig så meget. Efter at have afprøvet 808 elefanthuen må jeg konstatere at denne også overrasker positivt. Elefanthuen giver sig selvfølgelig lidt, men det er slet ikke noget af betydning i forhold til pasform – huen sidder super godt endnu. Den lukker til rundt om kinder, pande og hage, samtidig med at den også går helt ned til skuldrene og langt ned på både ryg og mave uden at rulle sig sammen, når hun ligger og drejer hovedet.

IMG_4423  IMG_4432

Hele 808 kollektionen fra Bilka findes i en drenge- og pigeudgave og findes i størrelsen 50-98, så det var Leonora der kunne teste noget i denne omgang. Og jeg har nu fået vasket tøjet et par gange og det har endnu ikke mistet hverken, størrelse, pasform, farve eller er blevet nusset. Jeg er vild med det og der er stretch i tøjet, så det er dejligt nemt at give på de helt små babyarme og det giver Leonora en dejlig bevægelsesfrihed at have det på.

IMG_4652 IMG_4653

Indlægget bringes i samarbejde med bilka.dk

5 kommentarer

 • Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and
  I’m looking at options for another platform. I would be
  great if you could point me in the direction of a good platform.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det ser super fint ud.. Tror da jeg vil ud og se på drenge kollektionen og afprøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Bilkas tøj er så fint og til billige penge så der køber jeg gerne alt hvad jeg synes der passer til min lille prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Spændende, må da prøves

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun lækker! Og fede ting! Jeg har købt lidt basis tøj i Bilka før.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinder af LCHF kogebøger af Jane Faerber