808 børnetøj i Bilka

Opsætning af hår på 3-årig

Kornelia har langt hår og krøller ud over det hele. Det er helt vidunderligt hendes hår og jeg synes det er noget af det smukkeste med de frække proptrækker-krøller hun render rundt med. Hun kan faktisk selv bedst lide at have håret til at hænge og hun bliver helt ængstelig, hvis jeg driller hende med at jeg glatter hendes hår med glattejernet..

IMG_5003

Jeg har SUPER svært ved at finde på måder at sætte hendes, til tider, uregerlige hår, da jeg er ret begrænset i mine opsætningsevner. Jeg har store problemer med at lave en simpel fletning i et langt glat hår, så denne krøltop giver mig problemer ud over det sædvanelige. Kornelia bliver derfor ofte sendt i børnehave med en hestehale, og når det skal være lidt specielt, så bliver den rykket lidt til den ene side. Den anden dag lavede jeg så en knold på hende, den samme som jeg lige havde lavet på mig selv og Kornelia bad mig tage et billede af hende.. Og selvfølgelig ville jeg det – jeg synes hun ser super sej ud med den høje knold og det var super fedt at hente hende i børnehaven igen, for håret sad endnu i en knold og hun sagde at det havde været dejligt ikke at få håret ned i øjnene og munden. Så vi arbejder videre på nye frisure og jeg får lov til at øve mig i at sætte det.

1 kommentar

 • Unquestionably consider that that you stated. Your
  favorite reason appeared to be at the internet the easiest thing to understand
  of. I say to you, I definitely get irked at the same time as
  folks consider worries that they just don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the top as neatly as outlined out the whole thing without having
  side effect , other folks could take a signal. Will likely be again to get
  more. Thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

808 børnetøj i Bilka